Kära deltagare,

Festivalen är inställd.
Trots en stor förhoppning om bättre tider måste vi tyvärr att ställa in festivalen.
Vi hoppas du vill behålla din biljett till festivalen 7-9 maj 2021 men du kan självklart göra ett återköp.
Goda nyheter är att det kommer en Stockholm Tantrafestival online 29-31 januari! Du kan köpa din biljett till onlinefestivalen hos Tickster.

Nu blickar vi framåt mot ett ljusare 2021 med både online festival 29-31 januari och vår festival i Stockholm 7-9 maj.

Läs mer...

Köp din biljett till Stockholm Tantra Festival

Online 29-31 jan 2021

Välkommen till Stockholm Tantra Festival, 20-22 Nov 2020!!

En hel helg fylld med inspirerande workshops, föreläsningar & firande
Fred, 20 Nov 2020 kl. 19.00 -
Sönd, 22 Nov 2020 kl. 18.00

Det handlar om yoga, meditation, hälsa och självkärlek. Det handlar om relationer, närvarande möten, intimitet och sex. Det handlar om ett sårbart utforskande, ett innerligt firande och livets balans.

Välkommen till en fullspäckad helg med workshops och föreläsningar av kvalitativa yoga- och tantralärare från Sverige och utomlands. Du ges möjlighet att prova på, lyssna till ett tantriskt perspektiv och träffa erfarna livsnjutare. Utrymme ges till att utforska ditt inre, i relation till omvärlden. Du är välkommen oavsett erfarenhet. Vi har något för alla.

 

Det finns 5-6 workshops och föreläsningar att välja mellan hela helgen, vilket gör det möjligt för dig att kombinera din egen unika festivalupplevelse.

TACK alla 540 personer som bidrog till att Stockholm Tantra Festival, hösten 2019 blev en sådan succé! Vi var många som inte bara bevittnade utan även på djupet upplevde en fantastisk helg med många inspirerande möten, föreläsningar och workshops.

 

Med nöjda deltagare, arrangörer och medskapare är det en självklarhet att vi satsar på att göra ännu fler lyckade Festivaler år 2020! Vi fortsätter att satsa på stora, fräscha lätt-tillgängliga lokaler, bra ljud, lounge med privat café, vilo-utrymmen och inspirerande workshop-leadre så att även ni som inte fick biljetter förra gången får plats nu!

Innerligt Varmt Välkomna!

 
Platser

500

Workshops

50

Inspiratörer

45

Yogalärare

6

 

Workshopledare

Vi känner oss så stolta att få presentera dessa inspirerande ledare

Om Tantra

Vad är TANTRA?

Tantra är en andlig väg som hjälper oss att växa som människor.

Tantra hjälper oss att bli mer närvarande till njutning i livet, i allt vi gör, från att diska till att ha sex.

Tantra är en väg som förenar friheten bortom form i det största medvetandet med förkroppsligad kärlek och passion.

Genom att praktisera tantra gör vi en andlig resa möjlig mitt i livets fyllighet, njutning och kaos. Istället för att ta avstånd från livets myller, likt en munk mediterandes själv i en grotta, så hittar vi steg för steg möjlighet till expansion, närvaro och meditation mitt i all rörelse, allt liv och mitt i våra relationer.​

Tantra är en väg som gör oss mer närvarande inte bara då vi sitter i meditationsställning, utan även när vi äter, springer, älskar och dansar. Det är en andlig väg i firande av livet, mitt i livet.​ Tantra är vägen som gör två vägar möjliga att kombinera, förenas, tillåta att dansa i relation till varandra.

 

Många andliga traditioner har en separerande karaktär som skiljer det mörka från det ljusa. Traditionen av tantra har en mer förenande och inkluderande karaktär där alla livets spektrum inkluderas och där mörker transformeras till ljus. (Alchemy.)

Tantran öppnar upp för både djup expansion, närvaro, mystik och livet som funktionell människa på jorden. Den maskulina aspekten inom oss är ett expanderat medvetande bortom manifestation i form och den feminina aspekten inom oss är all manifestation, rörelse, naturkraft, livets cykler, livets dans. När dessa aspekter förenas och hittar ett samspel inom oss i egen eller gemensam praktik är upplevelsen ofta ett djupt samspel med dessa aspekter av hela existensen och många upplever innerlighet bortom all dualitet och polaritet.

Tantra bejakar den spirituella upplevelsen av det sexuella mötet, lär oss att vara närvarande i leken, i dansen och tillåta djup förening, extas och expansion. Det ger oss möjlighet att återupptäcka vår orgastiska kropp, vår livskraft-energi, även kallad kundalini-energi och större känslighet för subtila yttre och inre rörelser. Ett bejakande av kärleksakten bortom program, mönster, agendor, i fullständig närvaro, i nära förening med passion och kärlek.​

Att meditera är en fin och viktig konst. Att behålla ett meditativt tillstånd i en djup kram, i rörelse, i fullständigt firande, i vardag, i arbete eller i innerlig kärlek och intimitet är den tantriska vägens konst.

En meditation tillsammans och tillsammans med livet.

 
Köp din biljett nu!
Skriv upp dig för att få våra nyhetsbrev här!
 

Please read the FAQ before contacting us.

For general and media contact:

info@stockholmtantrafestival.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

# stockholmtantrafestival

© 2021 by Stockholm Tantra Festival Team